Telefonie birouri

Platforma Accolades permite implementarea și managementul sistemelor de telefonie pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Aplicația se poate adapta oricărui număr de telefoane și servicii, indiferent de profilul sau dimensiunea firmei tale.

Cerere ofertă

Bărbat care vorbește la telefon

Servicii specifice birourilor

Descoperă funcționalitățile cele mai căutate pe care le oferim. Daca dorești și alte opțiuni, ofertele noastre sunt complet personalizabile.

Robot telefonic (IVR)

Interactive Voice Response este serviciul care permite filtrarea apelurilor primite pe baza opțiunilor apelantului: Pentru comenzi noi apasa tasta 1, pentru operațiuni de service apasă tasta 2, etc.

În funcție de tasta apăsată, apelul se va redirecționa automat în cadrul firmei tale, către un anumit departament sau coada de așteptare.

Roboți care răspund la telefon

Birou mobil

Voice over WiFi este o opțiune pe care operatorii de telefonie au început să o oferte recent. Telefonia VoIP suportă asta de la bun început.

Cât timp au acces la internet și o aplicație VoIP instalată pe telefon sau laptop, agenții tăi din teren pot beneficia de aceleași funcții avansate de telefonie ca și cei de la birou.

În plus, eviți și toate taxele de roaming aferente apelurilor din afara UE.

Oameni în birou

Conferințe telefonice

Ai de coordonat agenți pe teren, întâlniri cu furnizori sau clienți?

Îți punem la dispoziție numere de telefon de acces dedicate, pentru organizarea de conferințe telefonice.

Toți cei cu care dorești sa programezi ședinte vor primi un număr de conferință (PIN) cu care se pot înregistra în cadrul aceleiași sesiuni.

Oameni în ședință

Fax virtual

Faxul este o tehnologie destul de veche, dar încă necesară în anumite cazuri, de exemplu în relația cu instituțiile statului. Noi am virtualizat acest serviciu, pentru a ți-l putea oferi din cloud.

Îți putem aloca un numar de fax virtual și centrala noastra îți va transmite prin e-mail toate faxurile primite.

Desigur, poți și trimite faxuri, încărcând un fisier .pdf în aplicația noastră și specificând numărul de fax al destinatarului.

Aparat de fax

Apeluri gratuite în cont

Orice apel în interiorul contului tău este gratuit, indiferent de durată, oră sau locație.

Ce înseamnă locație? Dacă ai un telefon fix în birou și o aplicație VoIP pe mobil sau laptop, ele vor comunica gratuit, oriunde te-ai afla în lume atât timp cât ai acces la internet.

Femeie bucuroasă la birou

Redirecționare apeluri

Dacă telefonul tău nu este disponibil din diverse motive, dacă ești deja într-o conferință sau nu ești momentan la birou, îți putem redirecționa apelurile oriunde dorești.

De exemplu, dacă ai pană de curent sau internet la sediu, centrala noastră îți poate trimite automat apelurile pe numărul de mobil personal, ca să nu pierzi nici o oportunitate de afaceri.

Fete care vorbesc la ureche

Transfer apeluri

Transferul apelurilor între telefoane este o operație standard, dar esențială într-o afacere cu mai multe departamente sau pentru un telefon de recepție.

În timp ce vorbești la telefon, poți apăsa câteva taste și apelul se va transfera către un alt telefon.

Oameni zâmbitori

Muzică în așteptare

Accolades permite definirea unor fișiere audio personalizate care vor fi redate apelantului atunci când acesta este în așteptare, sau în timpul transferului către un alt numar de telefon.

Bărbat care ascultă muzică la telefon

Mesagerie vocala

Această opțiune este necesară pentru a nu pierde apelurile primite în afara programului de lucru. În cazul în care nu ești disponibil, din orice motiv, apelantul îți poate lăsa un mesaj vocal. Îl poți asculta direct de pe telefon sau dacă preferi ți-l trimitem automat prin e-mail.

Mână care formează

Monitorizare telefon (BLF)

Busy Lamp Field este o funcție specifică activității de tip secretariat.

Unele aparate telefonice pot monitoriza statusul altui aparat. De exemplu, telefonul secretarei poate afișa dacă directorul este disponibil sau în apel.

Telefon

Preluare apel

Acest serviciu este specific activitatii de tip secretariat.

Pe scurt, atunci când telefonul directorului sună și acesta nu este în birou, secretara poate prelua apelul de la telefonul propriu.

Doamnă care vorbește la telefon

Videoconferință

Daca dispui de echipamente sau aplicații ce pot controla o camera video, Accolades îți ofera posibilitatea de a participa la apeluri video.

De exemplu, poți organiza o conferință video între două săli aflate în clădiri diferite de birouri, chiar pe continente diferite, la fel de simplu cum ai efectua un apel telefonic.

Videoconferință

Apeluri detaliate (CDR clasic)

Orice furnizor de telefonie îți oferă la sfârsit de luna o listă cu apelurile detaliate. Cu Accolades, ai acces la această informație în timp real.

Aplicația permite vizualizarea și exportarea apelurilor indiferent de perioadă, filtrate după diverse criterii și intervale, grupate pe conturi, telefoane etc.

Mână care ține coli cu rapoarte

Documentație online

Dacă vrei să cunoști în detaliu toate funcțiile Accolades atunci poți consulta online manualul de utilizare.

Documentația este completă, dar necesită cunoștințe tehnice specifice pentru a fi înțeleasă pe deplin.

Detalii